BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.504,80
MEDYA

Güzel Adam Süreyya film fargmanı

Güzel Adam Süreyya filmi 9 şubat'ta vizyona girdi. Güzel Adam Süreyya film konusu ne, hangi sinemelarda saat kaç seansına gidilir soruları akıllara geldi. Benim Adım Süreyya film yorumları nasıl intenethaber'de.

Güzel Adam Süreyya belgesel-filmi 9 Şubat'ta vizyone girdi. Bugün vizyona giren ve Beşiktaş'ın uzun yıllar malzemecisi olarak görev yapmış Süreyya Soner'le ve onu tanıyan insanlarla yapılan söyleşilerin yer aldığı belgesel de çok özel anlar da var. Özellikle Beşiktaş yataflarlarının büyük bir merakla beklediği Güzel Adam Süreyya film yorumları nasıl?

TÜM BEŞİKTAŞ KADROSU FİLME AKIN ETTİ: 1981 yılından bu yana Beşiktaş'ın emektarı olan Süreyya Soner'in anılarından oluşan ‘Güzel Adam Süreyya’ belgeselinin özel gösterimi yapıldı. Beşiktaş Kulübü, tam kadro gösterime katıldı.

Beşiktaş Ailesi için yapılan özel gösterimi; başkan Fikret Orman, asbaşkan Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Üye Berk Hacıgüzeller, Pazarlama, Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Üye Hakan Özköse, İletişimden Sorumlu Üye Candaş Tolga Işık, teknik direktör Şenol Güneş, teknik heyet, futbolcular ile kulüp çalışanlarının katılımıyla Nişantaşı City’s’de yapıldı

Fikret Orman, yönetmenliğini Gökçe Kaan Demirkan’ın, seslendirmesini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Güzel Adam Süreyya belgeselinin ilk gösteriminde kulübün emektarı Süreyya Soner'i tebrik etti.

Sitene Ekle