BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,89
ALTIN 2.398,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güvenliğimiz de hayırsevere emanet

Antalya Kepez Emniyet Müdürlüğü'nün araç ihtiyacını karşılamak için yardım kampanyası düzenlendi.

Abone ol

Eğitimden sağlığa pek çok alanda hayırseverlerin destekleri ile sorunlara çözüm bulunmaya çalışılıyor. Antalya Kepez'de de benzer bir amaçla yardım kampanyası başlatıldı. Ancak bu yardım kampanyası ne eğitim ne de sağlıkla ilgili bir alan. Doğrudan güvenliğimizle ilgili.

Kepez Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün araç ihtiyacını karşılamak için yardım kampanyası düzenledi.

Delphin Palaca Otel'deki yardımlaşma programında polis araçlarının alınması için siyasiler ve iş adamlarından imece usulü bağış toplandı.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, düzenlenen program sayesinde ciddi bir gelir elde edildiğini söyledi. Polislerin şehrin güvenliğini sağlamak için en önemli unsurlardan olduğunu ifade eden Tütüncü, "Gönüllülük prensipleri doğrultusunda emniyet hizmetlerine katkı sağlamayı vatandaşlık görevi olarak kabul etmeliyiz. Emniyet teşkilatımızın güçlenmesi adına elimizden gelen her türlü katkıyı ve desteği sağlayacağız" dedi.

Kepez Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Bahattin Bayraktar da araç alımına destek veren kişilere ve kurumlara teşekkür etti.

Programa Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez'den sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Lütfillah Uğur Pekcan, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Papak da katıldı.