BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Guti'yi yatağa düşüren eğlence

Sık sık eğlencelerde boy gösteren İspanyol yıldızın son vukuatı disiplinsiz yaşantısını da gözler önüne serdi.

Abone ol

Kartal'ın İspanyol yıldızı önceki gece 03.00'e kadar eğlendi. Dozu ayarlayamayınca hasta düşüp sabahki idmana çıkamadı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Guti, Bursa'da oynayamayacak.

RED BULL PARTİSİNE KATILDI
Habertürk'ün haberine göre Siyah-Beyazlı ekipte geleceği tartışılan Guti'yi İstanbul geceleri çarptı! Sık sık eğlencelerde boy gösteren İspanyol yıldızın son vukuatı disiplinsiz yaşantısını da gözler önüne serdi. Kartal'ın dün sabah antrenmanı olmasına karşın Guti, önceki gece 03.00'e kadar eğlendi. İstinye Park'ta geç saatlere kadar Red Bull partisinde döktüren Guti daha sonra da hızını kesmeyip devam etti. İçkiyi fazla kaçıran yıldız oyuncunun vücudu da yorgun düştü.

İYİCE HALSİZ DÜŞTÜ
Kendinden geçmiş halde eve gelen Guti sabahki idmana da katılamadı. Beşiktaşlı yıldızın beslenme bozuklukları, soğuk veya sıcak içeceklerin tetiklediği bağırsak enfeksiyonu geçirdiği öğrenildi. Yüksek ateşi bulunan ve yorgan döşek evinde yatan Guti'nin bir hayli halsiz düştüğü ve kendisine evinde serum verildiği bildirildi. Guti'nin yarın Beşiktaş'ın Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta da forma giyemeyeceği ve kadrodan çıkarılacağı ifade edildi.