BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

GÜRÜLTÜ YAPAN GENÇLERİ TÜFEKLE YARALADI

Samsun’un Canik ilçesinde bir kadın, evinin önünde gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartıştığı 2 genci av tüfeğiyle vurarak yaraladı.<br/>Ola...

Abone ol

Samsun’un Canik ilçesinde bir kadın, evinin önünde gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartıştığı 2 genci av tüfeğiyle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde TV izleyen S.A. (52) isimli kadın, sokakta gürültü yapan gençleri balkona çıkarak uyardı. Çıkan tartışma üzerine kadın, evinde bulundurduğu av tüfeğiyle balkondan gençlere bir el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Sinan Kara (21) ve Hüseyin Fidan’ı (19) yaraladı. Çevredeki gençler de eve taş atarak camları kırdı.
Mahalle sakinleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan ve ilk tedavileri yapılan gençler, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen Irmak Polis Merkezi ekipleri, yaptıkları incelemeler sonrası S.A. adlı kadın ve kocası H.A.’yı (55) gözaltına aldı. Kadın, polis aracına binerken çevredeki vatandaşlara, “Şimdi iyice sevinin artık" diye bağırdı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)