BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Gürsu seçim sonuçları 2019 Bursa ilçeleri yerel seçim sonucu

GÜRSU ilçesinde yerel seçim sonuçları Bursa il genelini etkileyeceği için kritik önemde, Gürsu 2019 yerel seçim sonuçları yeni başkanı belirleyecek.

Abone ol

Gürsu ilçesinin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaşanan kıran kırana savaşta belirleyici olacak. Bursa Büyükşehir Belediye seçimlerinde Cumhur ittifakı ile Millet İttifakı yarışıyor. Gürsu için partiler genellikle kendi adaylarını çıkarmayı tercih ederken bazı partiler ittifakı burada da sürdürdü.

Gürsu ilçesinde yerel seçimlere, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı uyarınca, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi katıldı. 

Gürsu seçim sonuçları : 2019 yerel seçimlerinde Bursa genelinde olduğu gibi Gürsu ilçesi Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Gürsu seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alacak. Aşağıda yer alan linkten Bursa Gürsu yerel seçim sonuçlarının anlık verilerine seçim yasağının kalkması ile birlikte ulaşabilirsiniz. 

Bursa ilçeleri ve Gürsu seçim sonuçları sayfası - tıklayın

2014 Gürsu seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Bursa Gürsu Belediye Başkanlığı seçimini hangi partiden, kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Gürsu Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

2014 yılı Bursa yerel seçim sonuçları : 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Başkanı seçildi. YSK'nın resmi verilerine göre 2014 yılı sonuçları şöyleydi: