BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.489,17
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan miting finalini Bağcılar'da yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Şubat'ta Sivas'ta başladığı yerel seçim mitingini Bağcılar'da noktaladı. Seçim sürecinde 59 ili ziyaret eden Erdoğan, toplamda 102 miting düzenledi. Erdoğan, sandıkta küsmek olmaz diyerek davayı terk etmenin kendilerine yakışmayacağının altını çizdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bağcılar mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "31 Mart, ülkemiz ve şehrimiz için sıradan bir mahalli idareler seçimi olmaktan çıkmıştır. Kimin kimlerle bir araya geldiğini, yoldaşlık yaptığını, ittifak kurduğunu sizler de görüyorsunuz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Avrupa yakasında 6 ilçede konuştu. Erdoğan gün içinde Kağıthane ile başladığı miting programına Bayrampaşa, Sultangazi, Güngören ve Bahçelievler ile devam ederken zorlu maratona Bağcılar'da noktayı koydu. 

50 günde 102 miting

Erdoğan seçim maratonunu değerlendirerek, "59 il mitingi ve birçok ilçe mitingi yaptım. İstanbul’un 28 ilçesinde, Ankara’nın 11 ilçesinde mitingler yaptım. 50 günde 102 miting ve televizyon programları ile yola devam ettik" dedi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde; 

''Milli iradenin sarsılmaz yıkılmaz kalesi olarak Bağcılar tercihini daima eser siyasetinden yana kullandı. AK Parti’yi milletimiz kurdu. Bu uzun yürüyüşte hamdolsun bağcılar hep yanımızda oldu. 31 Mart’ta Bağcılar’dan daha büyük bir zafer bekliyoruz.''

Kimin kimlerle ittifak kurduğunu sizler de görüyorsunuz

31 Mart, ülkemiz ve şehrimiz için sıradan bir mahalli idareler seçimi olmaktan çıkmıştır. Kimin kimlerle bir araya geldiğini, yoldaşlık yaptığını, ittifak kurduğunu sizler de görüyorsunuz. Pensilvanya'nın ulaklarının ta okyanus ötesinden yaptığı açıklamaları, siz de izliyorsunuz. Daha seçimler bile olmadan nasıl FETÖ'cülerin heyecana kapıldığına, umutlandıklarına sizler de şahit oluyorsunuz.

Beyni sulanmış darbe dönemlerinin kullanışlı aparatlarının nasıl intikam kelimesini, rövanş kelimesini ulu orta kullandıklarını sizler de takip ediyorsunuz. Bunların beyni sulanmış size mama yok bu memlekete.

Terör koridoru kurdular

Kandil’in uzantılarının CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarına nasıl posta koyduğunu gördünüz değil mi. Terör koridoru kurdular Suriye’nin kuzeyinde. Kim? YPG, PYD. Buradan bizim 100'ü aşkın vatandaşımızı şehit ettiler. Bay Kemal çıkmış, ''YPG'nin bizimle ne işi var'' diyor.

Biz Afrin’e girdiğimizde ''Mehmetçik Afrin’e niye giriyor'' dedi. Öğreneceksin Bay Kemal. 2019’da İstanbul'un ortasındaki bir ilçede bunlar çöpleri bile toplayamadılar. CHP çöp, çukur, çamur demektir.