BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gürsel Tekin'i görenler çok şaşırdı!

CHP'li Tekin, bu kez Meclis'teki koltuğuna değil Ankara'da şoför koltuğuna oturdu taksicilik yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Meclis Taksi'nin şoför koltuğuna bu kez CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin oturdu! Ankara'nın yoğun trafiğinde direksiyon sallayan Tekin, vatandaşlarla sohbet etti onların sorunlarını dinledi. Taksiye binenlerin şaşkın bakışları altında CHP'nin politikalarını anlatan Tekin, zaman zaman zor anlar yaşadı.

Türkiye'nin en politik taksisi, Ankara sokaklarını bu kez CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile turladı. Taksicilik mesaisine Balgat’ta bir taksi durağında başlayan CHP'li Tekin, ilk olarak bol müşterinin ipuçlarını aldı. Taksi durağında taksici esnafının sorunlarını da dinleyen Tekin, ilk müşterisini de buradan aldı.

TEKİN'İ GÖREN ŞAŞIRDI KALDI

Taksi şoförü olarak Ankara caddelerinde direksiyon sallarken, vatandaşların dertlerini dinleyen Tekin ile yolcular arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Ulus'a gitmeye çalışan bir vatandaşın, milletvekilleriyle ilgili eleştirileri de dinleyen Tekin, halkın içinde olduklarını ve sadece burada değil her zaman görüşebileceklerini söyledi. 

NEDEN SÜREKLİ KAVGA VAR?

Yolcularıyla gidecekleri adrese kadar sohbet eden CHP’li Tekin, Kızılay'dan aldığı 3 lise öğrencisiyle keyifli dakikalar yaşadı. Gençlerle sohbet eden, çekinmeden her soruyu sorabileceklerini söyleyen Tekin, “Mecliste milletvekilleri neden sürekli kavga ediyor” sorusuna “Kavga değil müzakere ediyoruz. Bazen o tartışmalar öyle yansıtılıyor” cevabını verdi.

TRAFİKTE TEHLİKELİ HAREKETLER

Program boyunca Gürsel Tekin'i en rahatsız eden şey taktığı emniyet kemeri oldu. Sürekli emniyet kemeriyle oynayan Tekin, sohbet sırasında ellerine hakim olamayınca zaman zaman direksiyonu da bıraktı.