BIST 10.166
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.389,86
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gürsel Tekin'den Şahin'e sert tepki!

Angelina Jolie'nin Türkiye ziyaretinde kaydedilen görüntüler CHP'li Tekin'i kızdırdı.

Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in dünyaca ünlü sanatçı Angelina Jolie’yi kabulüne göndermede bulundu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in dünyaca ünlü sanatçı Angelina Jolie’yi kabulüne göndermede bulundu. Tekin, “Demek ki sadece Mustafa amcalara takla attırmak yetmiyor, başka ülkenin sanatçıları da size bir gün size takla attırır. Dün ki pozisyonda tam bir takla attırma pozisyonuydu.” dedi. 
 
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Sivas Günleri’ni ziyaret eden Gürsel Tekin, çıkışta Angelina Jolie’nin Türkiye ziyaretini Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na değerlendirdi. 
 
Jolie’nin özellikle hükümet yetkilileri tarafından olağanüstü ilgiliyle karşılanmasına tepki gösteren Tekin, şöyle konuştu:

“Dün ve bugün gazetelere baktığımda, olağanüstü bir ilginin sonucunun, sebebinin ne olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum. Elbette devlet adamlarına, sanatçılara ilgi gösterilebilir. Ama bir ülkenin devlet adamları kendi sanatçılarına, kendi sanatına saygı duymazken bir başka ülkenin sanatçısı önünde diz çökmesini doğrusu kabul etmek mümkün değildir. Demek ki sadece Mustafa amcalara takla attırmak yetmiyor, başka ülkenin sanatçıları da size bir gün takla attırır. Dün ki pozisyonda tam bir takla attırma pozisyonuydu. Bu ilginin sebebini doğrusu ne anlayabildim, anlamakta da zorluk çekiyorum.”