BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gürsel Tekin CHP'ye bayrak açıyor!

CHP'nin İstanbul büyük şehir belediye başkan adayının kim olacağı henüz netleşmedi ancak Sarıgül'ün en büyük rakibinin Gürsel Tekin olacağı konusunda herkes hem fikir.

Abone ol

İNTERNETHABER - ÖZEL İÇERİK

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geri dönüşü ile birlikte deyim yerindeyse CHP kulislerinde "çadır karıştı". Partinin İstanbul büyük şehir belediye başkan adayının kim olacağı henüz netleşmedi ancak Sarıgül'ün en büyük rakibinin Gürsel Tekin olacağı konusunda herkes hem fikir.

ANKARA'DA SARIGÜL'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP Parti meclisi tarafından "af edilerek" partiye geri çağırılan Sarıgül, 9 Kasım günü Ankara'da  parti kimliğini almak için CHP Genel Merkezi'ne gideceği ve bu sırada TDH içinde yer alan ekibiyle birlikte bir gövde gösterisi yapacağını biliniyor.

KADIKÖY'DE TEKİN'DEN MİTİNG

Aynı gün İstanbul'da da CHP'lileri başka bir gövde gösterisi bekliyor. Sarıgül Ankara'da genel merkezde gazeteciler önünde parti kimliğini alıp, muhtemel Başkan adaylığını açıklayacağı sırada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de İstanbul'da Kadıköy'de bir miting düzenleyecek.

Taksim’de gazetecilere açıklamalarda bulunan Gürsel Tekin, Mustafa Sarıgül’ün belediye başkanlığı adaylığıyla ilgili yapacağı açıklamasının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: 

TAKDİR İSTANBUL HALKININ

“Bu kadar meseleler varken İstanbul’da kimin ne olacağını değil, İstanbul’un ne olacağını konuşabilsek bütün sorunları rahatlıkla çözebiliriz. 9 Kasım saat 14.00’ de, Kadıköy Meydanı'nda, kentte mağdur edilmiş, yok sayılmış, ötekilenmiş bütün yurttaşlarımızla ve örgüt yöneticilerimizle İstanbul halkımızın karşısına çıkıp İstanbul ile ilgili hayallerimi, projelerimi anlatacağım. Takdir İstanbul halkınındır."