BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Gürsel Tekin AKPye oy verecek

Gürsel Tekin öyle büyük konuştu ki... Kadir Topbaş ile AKP il başkanına meydan okudu... "Yüreğin varsa Topbaş'ı al gel" deyip bakın neler söyledi.

Abone ol

CHP'li Gürsel Tekin öyle böyle iddialı değil. Belki de seçimlerdeki en iddialı çıkışı yaptı. Kadir Topbaş'a meydan okudu, "ispatlayamazsam AK Parti'ye oy vereceğim" dedi.

Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Unkapanı Manifaturacılar Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi. Burada konuşan Tekin büyük söz etti.

Tekin şöyle diyor; 

''AKP İl Başkanı'nın yüreği varsa sayın Topbaş'ı da alsın yanına ne zaman istiyorsa hangi kanalda istiyorsa oturalım. İstanbul'da nasıl organize hırsızlık olduğunu ispatlayacağız. İspatlayamazsam AKP'ye oy vereceğim. İspatlarsam onlar oy verecek mi? Bu kadar açık ve net''...

Tekin, Fatih Abdi Subaşı Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında yaptığı konuşmada da AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu'yu kastederek, CHP'nin billboard reklamlarındaki ''organize dürüstlükten'' rahatsız olunduğunu iddia etti.

Tekin, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''sağ ve sol kollarının istifa ettiğini'', yolsuzlukları ortaya çıkaranın da Kılıçdaroğlu olduğunu, sıranın Erdoğan'a ve kabinesine geldiğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu da ''Bizim verilmeyecek hesabımız yok'' diyerek başladığı konuşmasında projelerini anlattı.

İstanbul'da 1 liralık hizmetin 5 liraya yapıldığını öne süren Kılıçdaroğlu, ''Birileri gibi kaçmayacağız, hesap vermekten korkmayacağız'' dedi.