BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.440,13
HABER /  GÜNCEL

Güpegündüz kaçırıp tecavüz ettiler

Adana'da parkta sevgilisiyle oturan 23 yaşındaki Ö.K.’yı kaçırıp götürdükleri tarlada tecavüz ettiği iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı

Abone ol

Olay, dün sabah Ceyhan Nehri üzerindeki Demirköprü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, nehir kenarındaki parkta oturan Ö.K. ile adı açıklanmayan sevgilisinin yanına gelen 34 yaşındaki Murat E. ile 24 yaşındaki Ş.Ç., genç kızın boğazına bıçak dayadı.

Şüpheliler, Ö.K.’yı tehditle otomobile bindirip Esentepe Mahallesi’ndeki mısır tarlasına götürdü. Bu sırada genç kızın sevgilisinin ihbarı üzerine polis ve jandarma, Ö.K.’yi bulmak için çalışma başlattı. İddiaya göre Murat E. ve Ş.Ç., mısır tarlasında genç kıza bıçak tehdidiyle tecavüz edip kaçtı.

Genç kız, şüphelilerin kaçmasının ardından polisi arayıp yerini söyledi. Bitkin halde bulunan Ö.K., götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Genç kız, 2 şüpheliyi tanımadığını, parkta otururken kendisini bıçak tehdidiyle kaçırıp götürdükleri mısır tarlasında tecavüz ettiklerini ileri sürdü. Gözaltına alınan şüphelilerden Murat E., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanırken, suçlamayı kabul etmeyen Ş.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SOKAK ORTASINDA KARISINI BIÇAKLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKALAYIN

[PAGE]BİR KADIN CİNAYETİ DAHA!

Turgutlu ilçesinde, sokak ortasında karısıyla tartışan kişi, çocuklarının yanında eşini bıçakla yaraladı.Edinilen bilgiye göre, Turan Mahallesi Altınırmak Sokak üzerinde çocuklarıyla birlikte yürüyen H.A. (23) ili eşi S.A. (23) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A, karısıtığı H.A'yı bıçakla yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, genç kadını Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.Polis, 3 yaşındaki G.A. ile 1 yaşındaki G.A'yı babaannelerine teslim etti. Olaydan sonra kaçan S.A'yı arama çalışmaları sürüyor.

TATVAN'DA KORKUNÇ KAZA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

TATVAN'DA KORKUNÇ KAZA!

Tatvan'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.Tatvan-Hizan karayolu Kırkbulak köyü yakınlarında sürücüleri belirlenemeyen 06 DB 3376 otomobille 63 B 1515 plakalı kamyonet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan araçlar şarampole yuvarlandı.

Kazada araçlarda bulunan Nurullah Kırmızı, Yusuf, Muhammed, Atilla Takay, Mehmet Şakir, Mehmet Nuri Akbaş yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil servisi ekiplerince Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır yaralanan Yusuf, Muhammed, Atilla Takay'ın yoğun bakıma alındığı bildirildi.

SALYANGOZ ARAKEN CESET BULDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]KAYALIKLARA SIKIŞMIŞ CESET BULDU

Kadıköy'de salyangoz toplamak için denize giren bir kişi, kayalıklara sıkışmış cesedi fark etti. Yaklaşık 20-25 yaşlarındaki ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde, herhangi bir kesici ya da delici alet izine rastlanmadı.

Moda sahiline salyangoz toplamak için giden Murat G., dalgakıranların arasına sıkışmış bir cisim fark etti. Yaklaşıp kontrol eden şahıs, cismin bir erkek cesedi olduğun gördü. Durumu polise ihbar etti. Bir süre sonra olay yerine gelen Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler, cesedi kıyıya çıkardı. Yapılan incelemede cesedin 20-25 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Cesette her hangi bir kesici ve delici alet izine rastlanmadığı açıklandı.

Yaşadıklarını anlatan Murat G.,"Salyangoz bulmak için ağabeyimle suya girdik. Kafası kayaların arasına sıkışmış cesedi görünce hemen çıktık. Polise haber verdik. Polis genç bir kişinin cesedini çıkardı." dedi.