BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Akdeniz Üniversitesi karıştı <br/>Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki olayları prot...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Akdeniz Üniversitesi karıştı
Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki olayları protesto etmek için Akdeniz Üniversitesi’nde basın açıklaması yapan grupla karşıt görüşlü öğrenciler arasında arbede çıktı. Polis ekipleri dağılmayan gruplara tazyikli suyla müdahale etti. Eylemciler ise taş ve şişelerle emniyet güçlerine saldırdı. TOMA’dan sıkılan tazyikli suyun etkisiyle kaçan protestocular, hastanenin güvenlik kulübelerine de zarar verdi.
*
Yolcu treni, LPG tankerine çarptı
Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bir yolcu treni LPG tankerine çarptı. Feci kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.
*

Dikkat metroda sapık var
Çin’in başkenti Pekin sapık şokuyla sarsıldı. Metroda koltukların altına saklanan şahıs, kadınların bacaklarına dokunurken görüntülendi. Tanınmamak için maske takan kişi, koltuğa oturan kadını taciz etti. Yolcuların cep telefonu kamerasına yakalanan şahıs, polis ekiplerini alarma geçirdi. Henüz yakalanamayan şahıs, kadınların korkulu rüyası oldu.
(İHA)