BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.446,38
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Feci kaza kamerada<br/>Antalya Kumluca’da meydana gelen akıl almaz kaza güvenl...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Feci kaza kamerada
Antalya Kumluca’da meydana gelen akıl almaz kaza güvenlik kamerasına yansıdı. İddiaya göre, başka bir araçla yarışan sürücü, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince marketin önünde oturan Osman Akdeniz’e çarptı. 77 yaşındaki Akdeniz çarpmanın etkisiyle savrulurken, otomobil ise marketin önünde bulunan beyaz eşyaya ardından da park halindeki kamyonete çarparak durabildi. Bacağı kopan yaşlı adam hayatını kaybederken, kazaya neden olan sürücü gözaltına alındı.


Amerika’nın ilk Atatürk heykeli
Amerika’da bir ilk yaşandı. Kamu alanında sergilenen ilk Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümünde açılan bronz heykel, ünlü heykeltıraş Jeffery Hall tarafından yapıldı. Elinde Atatürk’ün yapıtı Nutuk’un da bulunduğu 2 metre boyundaki heykel, ilgi gördü.

Camiyi böyle ateşe verdi
Bağcılar’da, madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, gece yarısı geldiği camiyi ateşe verdi. Camiye girerek elindeki yanıcı maddeyle halıları tutuşturan şahıs, bir süre alevleri seyretti. Şahıs yangının büyümesiyle olay yerinden ayrılırken, ihbar üzerine camiye gelen itfaiye ekipleri alevleri güçlükle söndürdü. 100 bin TL’lik zarara neden olan zanlı tutuklanırken, olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
(İHA)