BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>"Bu iftiradır"<br/>Stockholm - Başbakan Erdoğan, “Türkiye’de Suriye sınırında cih...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Bu iftiradır"
Stockholm - Başbakan Erdoğan, “Türkiye’de Suriye sınırında cihatçı grupların sayısının arttığı” iddiasını dillendiren gazeteciye, “Böyle bir grup mu varmış? Bu konudaki ellerindeki belgeleri nedir?” sorununu yöneltti. Erdoğan, gazetecinin “El Nusra’yı kast ediyorum” demesi üzerine ise, bu iddianın iftira olduğunu söyledi.

Politikacıya kameralar önünde tokat
Rio- Brezilya’nın Rio De Janeiro kentinde bir siyasetçi, basın toplantısı düzenlediği sırada öfkeli protestocu tarafından tokatlandı.

Yangın faciayla neticelendi
Gaziantep - Gaziantep’te bir iş hanında çıkan yangın, faciayla neticelendi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 30 vatandaş da yaralandı.

Tramvayda piyano keyfi
Antalya - Antalya’da bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Piyano Festivali’ne dikkat çekmek amacıyla benzeri görülmemiş bir uygulama başlatıldı. Işıklar-Müze hattı arasında hizmet veren nostalji tramvayına bir piyano yerleştirildi ve bu piyano yolcuların kullanımına açıldı.
(İHA)