BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Caner’e ve hakeme ateş püskürdü<br/>Kayseri - Kayseri’den Fenerbahçeli futbolcu Can...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Caner’e ve hakeme ateş püskürdü
Kayseri - Kayseri’den Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’e büyük tepki var.

İstanbul’a "cep otogarları" geliyor
İstanbul - Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Otogarı’nın otobüs yoğunluğunu kaldırmadığını ve bu soruna çözüm bulabilmek için cep otogarları yapacaklarını belirterek, “Bununla ilgili Harem otogarının da kaldırılması gündemde. Anadolu yakası ve Avrupa yakasında çalışmalarımız var” dedi.

Ünlü manken nişanlandı
Muğla - Ünlü model Elif Ece Uzun, turizmci sevgilisi Ercan Torunoğulları ile evliliğe ilk adımı attı.

Minarenin tepesine çıktı
Edirne - Uzunköprü ilçesine bağlı Sipahi köyünde bir kişi, evinin tadilatının yapılmadığını iddia ederek minarenin alemine çıktı.

İşte CHP’nin tutuklu vekiller raporu
Ankara - CHP Cezaevi İnceleme komisyonu Üyesi Milletvekilleri Veli Ağbaba, Özgür Özel, Nurettin Demir tarafından hazırlanan ‘Tutuklu Milletvekilleri Raporu’, TBMM Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve Mustafa Balbay’ın eşi Gülşah Balbay’ın katılımıyla açıklandı.

İnanılmaz rekor gerçekleşti
Mersin - Rekortmen yüzücü Alper Sunaçoğlu, Mersin’den Hatay Arsus’a kadar yüzerek ’suda en çok kalma ve en uzun yüzme’ rekorunu kırdı. 125 saatte 280 kilometre yüzen rekortmen yüzücü Sunaçoğlu, rekor tescili için Guinness Rekorlar Kitabı yetkililerine başvuru yaptı.

Alman devlet televizyonunda bir ilk
Berlin - Almanya devlet televizyonu ARD’nin haber bültenini bir Türk sunacak. 35 yaşındaki Pınar Atalay, kanalın Washington stüdyosuna tayin olan Ingo Zamperoni’nin yerine getirildi.
(İHA)