BIST 9.993
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.435,38
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>"Adı Müslümanmış, hayır"<br/>İstanbul - Başbakan Erdoğan, kaynağı ve gerekçe...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


"Adı Müslümanmış, hayır"
İstanbul - Başbakan Erdoğan, kaynağı ve gerekçesi ne olursa olsun her türlü terör eylemini kınadığını belirterek, “Masumu, çocuğu öldüren şu veya bu, Esed’den hiçbir farkı yoktur. Adı Müslümanmış, hayır. İslam’da terörist olamaz. İster El Kaide olsun ister şu olsun bu olsun. Bunların hepsini biz kınıyoruz” dedi.



Münevver’den kalan en acı hatıralar teslim edildi
İstanbul - Etiler’de 2009 yılında Cem Garipoğlu tarafından öldürülen liseli Münevver Karabulut’un eşyaları, cinayetten 4,5 yıl sonra, bir çuval içerisinde ailenin avukatına teslim edildi.



Dev maç Hüseyin Göçek’in
İstanbul - Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek.



Kaçan boğa trafiği birbirine kattı
İstanbul - Kartal’daki kurban pazarından kaçan boğa otoyolu birbirine kattı. 15 kilometre ters istikametten kaçan boğa uyuşturucu iğneyle vurularak yakalandı.



Sattığı aracı böyle çaldı
İstanbul - Pendik’te 2 yıl önce sattığı aracı çalan zanlı, güvenlik kamerasına yakalandı.

Polis köpeği polisi ısırdı
Londra - İngiltere’de bir polis, Premier Lig maçı öncesinde, taraftarların taşkınlık çıkarmaması için getirilen polis köpeğinin saldırısına uğradı.



Yavru kaplan böyle dünyaya geldi
Londra - Londra Hayvanat Bahçesi’ndeki bir Sumatra kaplanının doğum anı, kafesine yerleştirilen gizli kameralarla görüntülendi.



Uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe
Diyarbakır - Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, dün gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonun detaylarını açıkladı. Kıraç, operasyonda piyasa değeri 85 milyon lira olan 23 ton esrar maddesinin ele geçirildiğini söyledi.
(İHA)
(İHA)