BIST 10.267
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.393,09
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>“Onlar niye yargılanmıyor, şaşıyorum"<br/><br/>İstanbul - Başbakan Erdo...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



“Onlar niye yargılanmıyor, şaşıyorum"

İstanbul - Başbakan Erdoğan, “12 Eylül’ün hazırlık ve pişirilme dönemine bakın, bugünlerde yaşananların yaşandığını, aynı manşetlerin atıldığını, aynı açıklamaların yapıldığını yine göreceksiniz” dedi. Erdoğan 28 Şubat’ta sermayenin de katkısının olduğunu belirterek, “Onlar niye yargılanmıyor diye şaşıyorum" ifadelerini kullandı.



Provokatör papaz gözaltına alındı

Florida - ABD’de 11 Eylül olaylarının yıldönümünde yaklaşık 3 bin Kuran-ı Kerim’i yakacağını açıklayan provokatör papaz, gözaltına alındı.



Darbeci general: "Kalplerine nişan alın"

Kahire - Mısır’da darbeci hükümetin İçişleri Bakan Yardımcısı General Salah Mezyed’e ait şok bir konuşma kaydı ortaya çıktı.



Sigara yasağına uymayanlar yandı

Ankara - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kapalı mekanlardaki sigara yasağına uymayan işletmelerin, ikinci cezada kapatılacağını söyledi.



CHP heyeti Mısır’da AK Parti’yi savunmuş !

İstanbul - Mısır’da temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti yurda döndü. Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, "Mısır’da Adalet ve Kalkınma Partisi’ni şikayet etmedik. Mısırlılar şikayet etti, o kadar ağır ifadelerle şikayet ettiler ki bir iki defa müdahalede bulundu" dedi.

(İHA)