BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için değerlendirdik.<br/><br/>Bayramda da "Gezi" yorumu<br/>Tunceli - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Rama...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için değerlendirdik.

Bayramda da "Gezi" yorumu
Tunceli - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bulunduğu memleketi Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde, aralarında kendi isminin verildiği park ile Deniz Gezmiş Parkı’nın da olduğu bir dizi açılış gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu burada Gezi Parkı olaylarına değindi.

İşte rakiplerimiz
Nyon- Beşiktaş ve Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri belli oldu. Siyah beyazlılar Norveç’in Tromsö takımıyla eşleşirken, bordo mavili ekibin rakibi Arnavutluk temsilcisi Kukesi oldu.

Resmi açıklama geldi
Bursa - Bursaspor’da UEFA Avrupa Ligi’ne erken havlu atılmasının faturası teknik direktör Hikmet Karaman’a kesildi. Yeşil-beyazlılar, tecrübeli hoca ile yollarını ayırdı. Karar, kulübün internet sitesinden duyuruldu.

"Rütbelerinin sökülmesi gerekiyor”
Sivas - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ergenekon Davasında müebbet hapis cezası alan eski Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un yargılanması hakkında yaptığı açıklamada, “Eğer mahkum olursa mevcut kanuna göre rütbelerinin sökülmesi gerekiyor” dedi.
(İHA)