BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/><br/>Bakan Davutoğlu o iddiayı yalanladı<br/>Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu,...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Bakan Davutoğlu o iddiayı yalanladı
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail uçaklarının Türkiye’den kalkarak Suriye’yi vurduğu iddialarını yalanladı. Davutoğlu, Mısır’daki askeri darbeye olan tavrı nedeniyle Avrupa Birliği’ni bir kez daha eleştirdi.


“Gezi”ciler böyle saldırdı
İzmir - İzmir’de, Gezi Parkı’nı bahane eden göstericiler, kamu binaları, araç ve işyerlerine böyle zarar verdi. Saldırılar sırasındaki görüntüleri ortaya çıkan 15 kişi, operasyonla yakalandı. Yasa dışı örgüt üyesi oldukları iddia edilen şüphelilerin sorguları sürüyor.


“Duran Adam”lar Genelkurmay Başkanlığı’nda
Ankara - Yargıtay’da Balyoz Davası’nın ilk temyiz duruşması sürerken, sanık ailelerinden oluşan bir grup, Genelkurmay Başkanlığı önünde ‘duran adam’ eylemi yaptı. Çeşitli pankart ve Türk bayrakları taşıyan grup, bir süre bekledikten sonra olaysız dağıldı.

Uyuşturucu operasyonu kamerada
İstanbul’da, İran’dan yurt dışına gönderilmek üzere hazırlanmış 124 kilogram eroin ele geçirildi. Operasyon polis kamerası tarafından görüntülenirken, Yüksekova’da müzisyenlik yaptığı belirtilen bir kişi tutuklandı.


İşte Veli Küçük’ün son görüntüleri
İstanbul - Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük, kalp rahatsızlığı nedeniyle getirildiği hastanede görüntülendi. Rutin kontrolden geçirilen Küçük, daha sonra cezaevine götürüldü.


Hac kurası çekilmeyecek
Ankara - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 2014 ve 2015’te Türkiye’de hac kurası çekilmeyeceğini söyledi


Örümcek Adam’dan basket şov
Amerika’da Örümcek Adam kostümü giyen genç, basketbol sahasında yaptığı hareketlerle izleyenlerden tam not aldı. NBA oyuncularına taş çıkaran genç, attığı basketlerle ilgi odağı oldu. Gencin videosu sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

(İHA)