BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İngiliz kız yakalandı

Marmaris’te tatil yaparken bir Türk barmenle kaçan 16 yaşındaki İngiliz F.C. ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen M.C.E, Muğla polisi tarafı...

Abone ol

Marmaris’te tatil yaparken bir Türk barmenle kaçan 16 yaşındaki İngiliz F.C. ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen M.C.E, Muğla polisi tarafından Kötekli Mahallesi’ndeki bir evde yakalandı. İngiliz kız sağlık kontrolünden geçirildi.
Kaçırıldıktan sonra annesi tarafından Marmaris Emniyet Müdürlüğüne yaptığı başvuru üzerine harekete geçen polis, İngiliz kız ve beraber kaçtığı öne sürülen M.C.E’nin (23) fotoğraflarını ekiplere dağıttı. Cep telefonu sinyallerinden Kötekli Mahallesinde olduğu tespit edilen M.C.E ve yanındaki İngiliz kız, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İngiliz kız ve erkek arkadaşını sokakta yürürken yakaladı.
İngiliz kız Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, erkek arkadaşı M.C.E. ise Muğla İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Sağlık Kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İngiliz Kız F.C.’nin Marmaris’ten gelen annesi Rhonda Jones kızın teslim almak için gelirken, işlemlerin ardından İngiliz kız annesine teslim edilecek.
Aynı hastanede sağlık kontrolü yapılan M.C.E’nin ise anne veya kızının şikayetçi olması durumunda ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Annesi ile Marmaris’e tatile gelen Faye Jones, bir barda barmen olarak çalışan M.C.E. ile tanışmış ve arkadaşlık kurmuştu. Annesinin, arkadaşlığın devam etmesine karşı çıkması üzerine Faye Jones, ülkelerine dönmelerine kısa bir süre kala bavullarını alarak 4 gün önce M.C.E. ile kaçmıştı. Olay ve İngiliz annenin kızını bulma çabaları Türk ve İngiliz medyasında geniş yer bulmuştu.
(İHA)