BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.507,91
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Kılıçdaroğlu’ndan “Gezi Parkı” eleştirileri<br/><br/>Ankara - CHP Genel ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Kılıçdaroğlu’ndan “Gezi Parkı” eleştirileri

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili, ”Bu tabloyu siyasetçilerin çok iyi okuması lazım ve dersler çıkartılması lazım” dedi.

Polisin orantısız güç kullandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’a yüklendi. CHP lideri, medyayı da eleştirdi.



Neymar imzaladı

Barcelona - Barcelona’nın yeni yıldızı Brezilyalı futbolcu Neymar, kendisini 5 yıllığına Katalan ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Neymar, daha sonra Nou Camp Stadı’nda binlerce taraftarın önüne çıktı.



Eylemciler, AK Parti’li eski başkanı bıçakladı

İstanbul - AK Parti’nin eski Güngören İlçe Başkanı Abdullah Başçı, Gezi Parkı eylemlerine destek veren bir grup eylemci tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Başçı, olayı İHA’ya anlattı.

Başçı, “Pazar akşamı Merter’de önümde bir araç durdu. Dörtlülerini yakarak korna çalmaya başladı. Çevreden de aracın etrafına toplanmaya başladılar. Ben de korna çalarak yol istedim. Araç yol vermeyince göstericilerin olduğ kaldırıma çıkın geçmek istedim. Tam aracın yanına geldiğimde arabada bulunan genç bana hakaret etmeye başladı. ’Bu Tayyib’in iti’ dedi. Ben de aracımı park ederek aşağı indim. Grupdaki kişiler bana doğra hamle yaptı. Silahımı gösterdim ve ’üzerime gelmeyin silahım var’ dedim. Tam bunlar dağılmak üzereydi direksiyondaki kişi arabadan fırladı bıçağı vurdu. Kan boşalmaya başladı” diye konuştu.

(İHA)