BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>GÖKHAN GÖNÜL’ÜN SAĞLIK DURUMU<br/><br/>İSTANBUL - Benfica maçında kafasına ald...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


GÖKHAN GÖNÜL’ÜN SAĞLIK DURUMU

İSTANBUL - Benfica maçında kafasına aldığı darbe sonucu oyundan çıkan Gökhan Gönül, Lizbon’da tedbir amaçlı tutulduğu hastaneden taburcu edildi. Gökhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.



İRAN BÜYÜKELÇİLİĞİ O HABERİ YALANLADI

ANKARA – İran’ın Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın tutuklandığı haberlerini yalanladı. Açıklamada,“Bu haberlerin Türk medyasında yayınlanması, yabancı haber kaynaklarının etkisinde kalındığını göstermektedir” denildi.



THY ÇALIŞANLARI GREVE GİDİYOR

İSTANBUL Türk Hava Yolları çalışanları 15 Mayıs’ta greve gidiyor. Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, grev kararını Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü binasına astı.




DEMİRTAŞ’TAN BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU’NA ÇAĞRI

HAKKARİ – Hakkari’de halka hitap eden Barış ve Demokrasi Partisi Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP lideri Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Demirtaş, “Ankara’da rahat koltuğunuzda savaş istemek kolay, gelin Hakkari’de bir gün değil sadece bir saat polis kontrol noktasında nöbet tutun, bakalım ısrar etmeye devam edecek misiniz” dedi.




"TRABZONSPOR’A BAŞKAN ADAYIYIM" DEDİ VE...

TRABZON - Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı. Usta, şike süreciyle ilgili de sert açıklamalar yaptı.




TBMM BAŞKANI: "GÜNEŞ BATMAK ÜZERE"

ANKARA - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile görüşmesinin ardından yeni anayasayla ilgili soruları yanıtladı. Çiçek, “Güneş batmak üzeredir, karanlığa kalmadan bu işi ne yapacaksak bir an evvel kararını vermemiz lazım” diye konuştu.

(İHA)