BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Katliamın bilançosu 500’ü geçti<br/>İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği kan...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Katliamın bilançosu 500’ü geçti
İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği kanlı saldırılarda her geçen saat bilanço artıyor. Katliamda ölü sayısı 500’ü geçti. Yaralı sayısı ise binlerle ifade ediliyor. Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra ise, dün gece düzenlenen hava saldırılarının ardından bir evde 16 kişinin cesedine ulaşıldığını belirtti.
*
"TİB’in yetkilerini MİT’e devrediyoruz"
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık sürecinin ardından gündeme oturan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ile ilgili çalışmaların olduğunu belirterek, “Belki de kaldırırız. Böyle bir TİB olamaz. Zaten MİT bu işi yapıyor. Benim kanaatim, TİB’i kurumsal olarak MİT’e devretmek yönünde” dedi.
*
Bu kaza motosiklet sürücüsünün sonu oldu. Çin’de hızla gelen motosikletli, sinyal veren otomobili görmeyince kaza da kaçınılmaz oldu. Çarpmanın şiddetiyle savrulan sürücü, havada defalarca takla attıktan sonra yol kenarında duran bariyerlere çarptı. Feci kazada motosikletli hayatını kaybetti.
(İHA)