BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>50 araç birbirine girdi<br/>Diyarbakır’da yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle mey...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

50 araç birbirine girdi
Diyarbakır’da yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 50 araç birbirine girdi. Can kaybının yaşanmadığı olayda 8 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, olay yeri adeta savaş alanına döndü.
*
Sosyete Pazarı’nda yangın
Beykoz’da bulunan Sosyete Pazarı’nda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, pazardaki bir çok dükkanı sardı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1.5 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. 100’ü aşkın dükkan hasar görürken, yangının elektrikli sobalardan çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.
*

İşte dünyanın en üşengeç köpeği
Yeni Zelanda’da sahibinin yatağından bir türlü kaldıramadığı köpeğin görüntüleri tıklanma rekorları kırıyor. Yataktan kalkmamak için direnen Lulu adlı köpeğin üşengeç halleri izleyenleri güldürüyor. Sahibinin öperek, gıdıklayarak uyandırmaya çalıştığı köpeğin sevimli tavırları görenleri şaşkına çeviriyor.
(İHA)