BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.505,01
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Cemil Çiçek’ten sert eleştiri<br/>Ankara - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Genel Kuruld...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Cemil Çiçek’ten sert eleştiri
Ankara - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Genel Kuruldaki sert tartışmaları eleştirerek, "Bunlar doğru şeyler değil. Biz bunu hak etmiyoruz, TBMM bunu hak etmiyor" dedi. Çiçek, tıkanan yeni anayasa çalışmaları hakkındaki soruları da yanıtladı.

Bebek bekleyen ünlü şarkıcı sabah sporunda
İstanbul - Dört aylık hamile olan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, kar yağışına ve soğuk havaya aldırmadan, eşi Serdar Erener ile Yıldız Parkı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi.

İstanbullunun karla imtihanı
İstanbul - İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Taksim’de kar yağışının hızını arttırmasıyla vatandaşlar düşme tehlikesi geçirirken, sabah araçlarıyla yola çıkan sürücüler ise buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Sopalı saldırgan silahını böyle sıktı
İstanbul - Aksaray’da çalıştığı işyerinden ayrılmak isteyen İran uyruklu işçi, dükkan sahibinin kardeşi tarafından önce öldüresiye dövüldü, ardından da ayağından vuruldu. Dehşete düşüren olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
(İHA)