BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,78
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Sıfır noktasına top mermisi düştü<br/>Şanlıurfa - Suriyeli muhalifler ile PYD ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Sıfır noktasına top mermisi düştü
Şanlıurfa - Suriyeli muhalifler ile PYD arasında yaşanan çatışmalar sırasında Ceylanpınar’da, sınırın sıfır noktasına top mermisi düştü. PYD’ye atılan 6 adet top mermisinin isabet ettiği bölgede panik yaşandı.



İstanbul’da 500 bin liralık kuyumcu soygunu
İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde bir kuyumcu dükkanına giren silahlı biri kadına 3 kişi korku saçtı. Hırsızlar silahla etkisiz hale getirdikleri kuyumcunun elleri ve ayaklarını bantladıktan kafasına da çekiçle vurdu. Vitrindeki 500 bin lira değerinde ki altını çalan soyguncular kayıplara karıştı.



Görme engelliye 2 yıl 6 ay hapis
İstanbul’da yaşayan ve doğuştan görme engelli olan Süleyman Tamer Dinçgör, 2009 yılında kendisine tebliğ edilen vergi borcu nedeniyle zor günler geçiriyor.
Sahte evrakla adına açılan işyerinin 5 bin 500 lira olan vergi borcunu ödemesi istenen görme engelli vatandaş, vergi memurları hakkında şikayette bulununca da 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı.



Suriyeli muhalif gençlerin zafer dansı
Suriyeli muhalif gençler, olaylar sırasında yanlarından ayırmadıkları silahlarla zafer dansı yaptı.
Müzik eşliğinde sokaklarda yürüyen gençler, tüfeklerle akrobatik hareketler yaptı. Görenleri şaşkına çeviren muhalifler, namlusu yer gelen silahı ateşlemekten de kaçınmadı .



Beyonce’un zor anları

Montreal - ABD’li ünlü şarkıcı Beyonce, Kanada konseri sırasında sahnede zor anlar yaşadı.
Saçları fana takılınca şaşkına dönen ünlü şarkıcı, parçasını söylemeye devam etti. Yerinden kıpırdayamayan Beyoncu’un imdadına ise korumaları yetişti.



Marketi böyle ateşe verdiler
İngiltere’de maskeli 2 kişi, siyahi bir şahsa ait marketi ateşe verdi. Sri Lanka’lı şahsın marketine giren 2 saldırgan, işyeri sahibine ırkçı küfürler yağdırdı. Çevredeki ürünlerin üzerine benzin döken şahıslar, ardından marketi ateşe verdi. Market sahibi ise, vücudunda oluşan yanıklar sebebiyle yaralandı.
(İHA)