BIST 9.953
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.433,19
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Kavga değil katliam: 7 ölü<br/>Muş - Muş’un Bulanık ilçesinde katliam gibi bir olay...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kavga değil katliam: 7 ölü
Muş - Muş’un Bulanık ilçesinde katliam gibi bir olay yaşandı. Arazi meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada, 7 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Göstericilere felç eden silahla müdahale
Los Angeles - ABD’de siyahi genç Trayvon Martin’in katilinin suçsuz bulunmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Los Angeles’ta yapılan gösterilerde ise polis yeni şok tabancasını denedi. Göstericilere atıldığında kas spazmına neden olan kapsülün başarılı olduğu gözlendi.

Ordu sular altında
Ordu - Ordu’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, bazı ev ve işyerleri su bastı. Şehir merkezinde cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, Ordu-Ulubey karayolunda araçlar ilerlemekte zorlandı.

Oyuncak silahla dükkan soymaya kalkışınca
Pensilvanya - ABD’de oyuncak silahla dükkanı soymaya çalışan adam, kasiyerin gerçek silahla karşılık vermesi üzerine dükkanı terk etmek zorunda kaldı.

İstanbul’u terk etti, Bayburt’ta çoban oldu
Bayburt - İstanbul’da hayatının 40 yılını geçiren ve bir kamu kurumundan emekli olan 43 yaşındaki Nihal Kaban, baba ocağı Bayburt’un Aşağı Çımağıl köyüne yerleşerek doğa sevgisinin tadını çobanlık yaparak çıkarıyor.

Dev santral yerle bir oldu
Florida - ABD’nin Florida eyaletinde 1960’lı yıllarda inşa edilen bir termik santral, kontrollü patlamalarla 60 saniye içinde yıkıldı.

Güzellik uğruna yapılır mı ?
Tokyo - Japonya’da bir güzellik salonu, cildi gençleştirdiği iddiasıyla müşterilerine salyangoz terapisi uyguluyor.

Su samuru köpekle dalga geçti
Florida - ABD’de su samurunun, köpekle oyunu izleyenleri güldürüyor.
(İHA)