BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,95
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Lübnan’da korkunç patlama<br/><br/>Beyrut - Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Lübnan’da korkunç patlama

Beyrut - Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta büyük bir patlama meydana geldi.

Suriye yanlısı Hizbullah örgütünün kalesi konumundaki Beir el Abid bölgesinde yaşanan patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor. Patlamaya bombalı saldırının neden olduğu iddia ediliyor.



Dövüşçülüğüne güvenen tacizci feci dayak yedi

Rio - Brezilya’da bir kadını taciz eden, ardından da kadının arkadaşlarıyla kavgaya tutuşan dövüş sporcusu, feci şekilde darp edildi. Ağır yaralanan dövüşçü, hastaneye kaldırıldı.



Taksim’de 50 gözaltı

İstanbul - Taksim Gezi Parkı’nda dün çevik kuvvet ekipleri ile göstericiler arasında yaşanan gerginlik, polis kamerasına yansıdı. Yapılan polis müdahalesinin ardından, aralarında Taksim Dayanışması üyelerinin de bulunduğu 50 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.



Beyzbol oyuncusundan büyüleyici hareket

Pittsburgh - ABD’de bir beyzbol maçında yapılan bu şık hareket, izleyenleri oldukça şaşırttı.
Yaptığı akıl almaz hamle ile stattaki herkesi büyüleyen Francisco Liriano adlı oyuncu, seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.



Ölüm böyle teğet geçti

Moskova - Rusya’da ani fren yapınca yan şekilde yolun kenarına savrulan cip, az daha yayayı altına alıyordu. Cip kaldırıma çarparak dururken, aracın teğet geçtiği şahıs ise panik yaşadı.

(İHA)