BIST 10.194
DOLAR 32,34
EURO 34,87
ALTIN 2.395,70
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Otobüse saldırdılar, polisin silahını gasp ettiler<br/><br/>İstanbul - İ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Otobüse saldırdılar, polisin silahını gasp ettiler

İstanbul - İstanbul’daki Gezi Parkı olayları sırasında eylemciler, Taksim’de bir belediye otobüsüne saldırdı. Araca büyük zarar veren grup, otobüste sıkışan bir polis memurunu da sopalarla darp etti. Bu sırada saldırganlardan biri, polis memurunun silahını aldı.

Otobüs kullanılmaz hale gelirken, saldırganlar olay yerine sevk edilen takviye polis ekiplerinin gelmesiyle dağıldı.



"Darbe, darbedir"

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır’da yaşanan askeri darbeye ilişkin, "Darbe, kimden gelirse ve nasıl gelirse gelsin demokrasilerin önündeki en ciddi engeldir, hatta tek engeldir. Darbenin adaletli veya adaletsiz olmasında bir fark yoktur. Darbe, darbedir" dedi.



F.Bahçe’den şok "Sezer" açıklaması

İstanbul - Sezer Öztürk’ün Beşiktaş’a transferi konusunda beklenmedik bir açıklama geldi. Fenerbahçe’den KAP’a gönderilen duyuruda, "Sezer Öztürk’ün transferi konusunda Beşiktaş Kulübü ile bir görüşme gerçekleşmiş olmakla beraber, varılmış herhangi bir anlaşma olmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" denildi.



Liseli kızlar birbirlerine girdi

Moskova - Rusya’da liseli kız öğrenciler birbirlerine girdi. Siyasi bir tartışma sebebiyle çıktığı öğrenilen kavgada kızlar, yere yatırdıkları arkadaşlarını dakikalarca tekmeledi ve yumrukladı.

Restoranı bastı, kurşun yağdırdı

Peru’da Çin restoranını basan kimliği belirsiz bir kişi, yemek yiyen 2 kişiye mermi yağdırdı.



Ünlü sanatçının hayatını değiştiren rüya

Adana - Ünlü sanatçı Murat Göğebakan, lösemi hastalığına yakalanmadan önce başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Göğebakan, kendisini rüyasında gören ve hastaneye gitmesi için uyaran arkadaşı Seyit Emin Kırgil’in sayesinde hastalığa erken teşhis konulduğunu söyledi.



Maç değil savaş

Las Vegas - Futbolda şiddet yeni bir durum olmasa da, iki Meksika takımı arasında oynan maçta yaşananlar şiddetin de ötesine geçti. Ezeli rakipler Club America ve Chivas arasında oynanan çıkan olaylar sebebiyle tatil edildi.



Böyle vahşet görülmedi !

Ohangwena District - Namibya’nın Atlas Bay plajında avcılar tarafından katledilen fok yavrularının görüntüleri, tüyler ürpertti.

(İHA)