BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.430,35
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Kazalar MOBESE’de<br/><br/>Bursa - Bursa’da trafik kazaları, MOBESE kame...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Kazalar MOBESE’de

Bursa - Bursa’da trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

Kentin farklı noktalarında bulunan MOBESE kameraları, kentte meydana gelen ve çoğunlukla da maddi hasarla sonuçlanan trafik kazalarını an be an kayıt altına aldı.

Kazalar, bir anlık dikkatsizlik ve kural ihlallerinin nasıl sonuçlanabileceğini gözler önüne serdi.



Şempanze, puma yavrusuna annelik yapıyor

Leeds - İngiltere’nin Leeds şehrinde bulunan bir hayvanat bahçesindeki şempanze, puma yavrusuna annelik yapıyor. Şempanze, annesi tarafından kabul edilmeyen puma yavrusunu biberonla besliyor. Yavru pumayı kucağını alıp okşayan şempanze, onu eğlendirmek için türlü oyunlar yapıyor.



16 aylık çocuk yüzücülere taş çıkardı

Teksas - ABD’nin Teksas eyaletinde 16 aylık bir çocuğun havuzda yetişkin insanlar gibi rahat bir şekilde yüzdüğü görüntüler, sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor. Elizabeth Christensen adlı minik çocuk, zaman zaman sırt üstü bir süre dinleniyor ve ardından yüzmeye devam ediyor. 16 aylık çocuk, yüzerken kolluk yada can yeleği de kullanmıyor.



Uçak yere çakıldı

Berlin - Almanya’nın Finowfurt kentinde bir gösteri uçağı yere çakıldı. Pilotun manevra yaparak uçağı ters döndürmeye çalıştığı sırada kontrolü kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, saniye saniye kameralara yansıdı. Feci kazada pilot hayatını kaybetti.



Rus roketi böyle infilak etti

Baykonour- Kazakistan’daki Baykonur uzay merkezinden fırlatılan Rus roketi, hareketinden kısa bir süre sonra infilak etti.

Patlama saniye saniye kamerelara yansırken, yetkililer olayın güçlendiricilerdeki teknik sorundan kaynaklanmış olabileceğini açıkladı.



Polis, köpeği böyle vurdu

Kaliforniya - ABD’nin Kaliforniya eyaletinde gözaltına alınan şahsın köpeği, polise saldırdı. Öfkeli köpek polis ekipleri tarafından vurularak öldürüldü. O anlar ise kameraya yansıdı.

(İHA)