BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.519,80
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/> <br/>Taksim Dayanışması: "Direnişe devam ediyoruz"<br/>İstanbul - Taksim Dayanışması,...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Taksim Dayanışması: "Direnişe devam ediyoruz"
İstanbul - Taksim Dayanışması, Gezi Parkı’nı boşaltmayacaklarını, eylemi sürdüreceklerini açıkladı. Konuyla ilgili yazılı açıklamada, "Bu daha başlangıç, mücadeleye devam" denildi.

LYS’nin ’sosyal bilimler’ heyecanı sona erdi
İstanbul - Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı’nın Sosyal Bilimler oturumu yapıldı. Saat 10.00’da başlayan ve 135 dakika süren sınavda 349 bin 721 aday ter döktü.

Kılıçdaroğlu Türk polisini yabancı basına şikayet etti
İstanbul - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da yabancı basın mensupları ile bir araya geldi. Türk gazetecilerin alınmadığı toplantıda Gezi Parkı olaylarında polisin müdahalesi ile ilgili görüntüler izlettirildi. Toplantı, “Kılıçdaroğlu, Türk polisini yabancı basına şikayet etti” diye yorumlandı.
Programın ardından soruları yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olaylarının sadece bir parkla ilgili olmadığını söyledi. CHP lideri, “Bu olaylar, baskıların bir sonucudur” dedi.

4 dakikalık saygı duruşu
İzmir: Selçuk ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi’ndeki sergi açılışında 4 dakika saygı duruşunda bulunuldu. Açılışta gerçekleştirilen saygı duruşu sırasında ezan da okunmaya başlayınca, saygı duruşu 4 dakika sürdü.
(İHA)