BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
HABER /  DÜNYA

Yeni hoca imzaladı

Kayseri Erciyesspor, yeni teknik direktörü Fuat Çapa ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. <br/>Kadir Has Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Ka...

Abone ol

Kayseri Erciyesspor, yeni teknik direktörü Fuat Çapa ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kadir Has Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Fuat Çapa ve Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk katıldı. İmza töreninde konuşan Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, “Bugün güzel bir olayı paylaşmak için buradayız. Öncelikle daha önceden anlaştığımız hocamız Fuat Çapa ile sözleşme imzalıyoruz. Hocamızla ilgili önceki araştırmalarımızı yapmıştık. Adamlığına güvendiğimiz, bizi yukarılara taşıyacak olduğu için sözleşme imzaladık. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
Kayseri Erciyesspor ile 2 yıllık mukavele imzalayan Fuat Çapa ise, “3 defa Kayseri’ye deplasman maçına geldim. Her seferinde ’Bir gün burada teknik direktörlük yapabilir miyim?’ diye içimde uhde vardı. Burada Kayserili insanının gerçekten çok sıcak olduğunu gördüm. Gençlerbirliği’nde 2 yıl kaldım. Yapmış olduğumuz işlerden dolayı kendimizi bundan sonraki süreçte daha iyi ifade edebileceğimizi düşünüyorum. Kendimizi Kayseri Erciyespor’da bulacağımıza inanıyoruz. Bu süreç bizi bizim çok iyi işler yapabileceğimizi gösterdi. Yapamayacağımız hiçbir işi vaat etmeyeceğiz. Hayalperest olmayacağız. Biz sonuçta Kayseri Erciyesspor’u temsil ediyoruz. Ona göre davranmak zorundayız” diye konuştu.
(İHA)