BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Bakan Yıldırım o iddiaları yalanladı<br/>Ankara - Ulaştırma, Denizcilik ve Hab...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Bakan Yıldırım o iddiaları yalanladı
Ankara - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gezi Parkı olayları sırasında Twitter ve Facebook sosyal paylaşım sitelerine erişimin engellendiği iddialarını yalanladı.

Freni patlayan minibüs dehşet saçtı: 10 yaralı
İstanbul - Kadıköy’de, freni patlayan bir minibüsün neden olduğu zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerinde adeta can pazarı yaşanırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Nisan ayı sanayi üretim endeksi rakamları açıklandı

Ankara - TÜİK tarafından açıklanan 2013 Nisan ayı sanayi üretim endeksi rakamlarına göre, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3.4 arttı. İmalat sanayi alt sektörleri incelendiğinde, 2013 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre en fazla artış, yüzde 13.9 ile bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatında gerçekleşti.

Kurbağalar karayolunu bastı
Kahramanmaraş - Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, binlerce yavru kurbağa karayolunu bastı. Yolda zıplayan kurbağaları gören sürücüler zor anlar yaşadı. Kurbağaların birçoğu yolun diğer tarafına geçmeyi başarırken, bazıları ise araçların altında kalarak ezildi.

Mandela hastaneye kaldırıldı
Cape Town - Güney Afrika’nın Eski Cumhurbaşkanı Nelson Mandela, akciğer enfeksiyonu nedeniyle 3. kez hastaneye kaldırıldı. Doktorlar 94 yaşındaki Mandela’nın durumunun stabil fakat ciddi olduğunu ifade etti.

Dikkatsiz yarışmacı az kalsın canından oluyordu
Madrid - İspanya’da düzenlenen Serbest Atlayış Şampiyonası’na katılan bir kadın yarışmacının dikkatsizliği az kalsın canına mal oluyordu. 10 katlı binadan atlayan yarışmacı, paraşütünün açılmasından sonra dengeyi sağlayamayınca apartmana çarptı. Binaya asılı kalan yarışmacı, düşmekten son anda kurtuldu.
(İHA)