BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/> <br/>Urfa yağmura, Antep doluya teslim<br/>Şanlıurfa - Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi,...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Urfa yağmura, Antep doluya teslim
Şanlıurfa - Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi, sağanak yağışa teslim oldu. Yaklaşık 13 saat süren yoğun yağış, kentte hayatı adeta felç etti.
Gaziantep’te ise dolu şaşkınlığı yaşandı. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, birçok araca hasar verdi. Araçları hasar gören sürücüler, tamircilere akın etti.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez Hakkari’de
Hakkari - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Hakkari’ye geldi. Valiliği ziyaret eden Görmez, “Gönül ister ki, bütün bu dağlar ve ovalarda hiçbir polis ve asker arkadaşımıza ihtiyaç duymadan barış ve huzur içerisinde hayat devam etsin” dedi.

Trafik kazaları MOBESE kameralarında
Erzincan - Erzincan kent merkezinde meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazalara, aşırı hız ve dikkatsizliğin yol açtığı görüldü.

Pakistan’da seçim günü bombalı saldırı: 11 ölü
Karaçi - Pakistan halkı tarihi genel seçimler için sandık başına giderken, ülkenin en büyük şehirlerinden Karaçi’de bombalı saldırı düzenlendi. Taliban’ın üstlendiği saldırıda 11 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi de yaralandı.

Süper Lig’e çıkarttı, gönderildi
Kayseri - Kayseri Erciyesspor’da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Başkan Ziya Eren, takımı Süper Lig’e çıkaran Osman Özköylü’ye teşekkür etti.