BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>KILIÇDAROĞLU KINADI<br/>ANKARA - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki polis...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

KILIÇDAROĞLU KINADI
ANKARA - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki polis müdahalesini kınadı. Kılıçdaroğlu, bugün Anayasa’nın temel hak ve özgürlüklerle ilgili hükümlerinden biri olan gösteri ve yürüyüş hakkının ihlal edildiğini, ileri demokrasi diye diye demokrasinin katledildiğini öne sürdü.

"TAKSİM’İ CHP YASAKLADI, AK PARTİ AÇTI"
ANKARA - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Taksim Meydanı’ndaki 1 Mayıs kutlamalarının CHP tarafından yasaklandığını, AK Parti’nin ise bu yasağı kaldırdığını söyledi.

7 KİŞİ BÖYLE ÖLDÜ
KABİL - Afganistan’ın başkenti Kabil yakınlarında bir kargo uçağının yere çakılışı, saniye saniye görüntülendi. Kazada 7 kişilik mürettebatın hepsi hayatını kaybetti.

GÜRSEL TEKİN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
İSTANBUL - 1 Mayıs müdahalesinde biber gazından etkilenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, hastaneye götürüldü. Tekin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Öte yandan, Beşiktaş’ta CHP Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcısı müdahale sırasında kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

METRODA TEKMEYİ YEDİ
PARİS – Paris’te bir kadın, metronun kalkmasını engelleyince hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Arkadaşının yetişmesi için, metronun kapısını tutarak kalkışını engelleyen genç kadına yolculardan biri tekme attı. Kadın neye uğradığını şaşırırken, kapısı kapanan metro hareket etti.

DİSK GENEL MERKEZİNE GAZ BOMBASI
İSTANBUL - İstanbul Şişli’deki DİSK Genel Merkezi önünde toplanan ve dağılmak istemeyen gruba polis gaz bombasıyla müdahale etti. Müdahale sırasında atılan gaz bombalarından biri binanın içine girince, bazı sendika üyeleri baygınlık geçirdi.
Öte yandan, Şişli’deki olaylar sırasında bazı göstericiler işyerlerine molotofkokteyli attı. Atılan molotoflar sonucu bazı işyerlerinde küçük çaplı yangın çıktı.

MARAŞ SALLANDI
KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı paniğe yol açtı.
(İHA)