BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,12
ALTIN 2.467,63
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>AKIL HASTANESİNDE YANGIN: 28 ÖLÜ<br/>MOSKOVA - Rusya’nın başkenti Moskova’da buluna...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

AKIL HASTANESİNDE YANGIN: 28 ÖLÜ
MOSKOVA - Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan bir akıl hastanesinde yangın çıktı. Yangında 38 kişi hayatını kaybetti.

ŞEHRE İNEN AÇ KURTLAR 5 KİŞİYE SALDIRDI
MUŞ - Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Yemişen beldesine inen aç kurtlar, önlerine çıkan insanlara saldırdı. 5 kişiyi yaralayan kurtlardan biri, silahla vurularak öldürüldü.

BAKAN ŞAHİN, KAMER GENÇ’E DAVA AÇIYOR
İSTANBNUL - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Meclis Genel Kurulu’nda kendisi için “Atatürk olmasaydı hangi tarikat mensubu kitlenin, bilmem kaçıncı hanımı durumuna düşerdiniz” diyen CHP’li Kamer Genç hakkında dava açacağını söyledi.

BİR BOŞANMA DAVASINDA İKİ EVLİLİK BİRDEN BİTTİ
İZMİR - İzmir’de ilginç bir boşanma davası görüldü. Resmi kayıtlara göre, iki kişiyle resmi nikahlı görülen işadamı, ilk eşini boşamak isterken ikinci evliliğinden de oldu. Hakim, iş adamının iki evliliğini de geçersiz saydı.

BDP’DEN AKİL ADAMLARA ALTERNATİF OLUŞUM
ANKARA - Barış ve Demokrasi Partisi, akil adamlar benzeri bir oluşumla Türkiye’nin 7 bölgesinde 5’er kişilik komisyonlar kuracak. Komisyonlar köy köy, mahalle mahalle gezerek süreçle ilgili toplantılar düzenleyecek.

YOK BÖYLE BİSİKLET !
LOS ANGELES - ABD’nin Los Angeles eyaletinde 4,5 metre yüksekliğindeki sıradışı bisiklet, görenler hayrete düşürüyor.
Özel tasarladığı basamaklı bisiklete gezen cesur bisikletçi, ayaklarını yere koyma imkanı olmadığı için bisikleti sürekli hareket ettirmek zorunda olduğunu ifade ediyor. Korkusuz bisikletçi, gezeceği güzergahtaki üst geçitlerin yüksekliklerini de önceden belirlemek zorunda olduğunu belirtiyor.

ONUR: "2010-2011 ŞAMPİYONU BİZİZ"
İSTANBUL - FIFA U20 Dünya Kupası etkinliğine katılan Trabzonspor’un milli kalecisi Onur Kıvrak, Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar yaptı. Bordo mavililerin ne zaman şampiyon olacağı sorulan Onur, 2010-2011 sezonunda zaten şampiyon olduklarını söyledi.
(İHA)