BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Yoldan çıkan otomobil eczaneye böyle daldı<br/>Malatya’da inanılmaz bir kaza yaşand...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Yoldan çıkan otomobil eczaneye böyle daldı
Malatya’da inanılmaz bir kaza yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün çarptığı otomobil, yoldan çıkarak eczaneye girdi. 1 kişinin yaralandığı kazaya neden olan sürücü, hurdaya dönen aracıyla kaçmaya çalışırken yakalandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, şaşırtan kaza güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İzmir’de olaylı gece
İzmir’de ,ODTÜ olayları ve Ahmet Atakan’ın ölümünü protesto eden grup, ateş yakıp barikat kurarak eylem yaptı. Ortalığı savaş alanına çeviren göstericiler, trafiğin aksamına neden oldu. Trafiğin aksamasına korna çalarak tepki gösteren sürücülere saldırmaya kalkışan eylemciler, birçok aracın camlarını kırdı. Göstericiler, polis ekiplerinin müdahale ihtimaline karşılık çanak antenlerden koruma kalkanları yaptı.

Ceylanpınar’da "çatışma" korkusu
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da PYD güçleri ile El Nusra arasında şiddetli çatışmalar yaşandı. Ağır silahların da kullanıldığı çatışma sesleri, Ceylanpınar genelinde tedirginliğe yol açtı. Güvenlik güçleri, çatışmanın ardından sınırdaki tedbirlerini üst seviye çıkarttı.
(İHA)