BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.467,10
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizleri için derledik. <br/><br/><br/>Gelibolu’daki orman yangını kontrol altına alındı<br/>Çanakkale’nin Gelibol...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizleri için derledik.


Gelibolu’daki orman yangını kontrol altına alındı
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde Ilgar Deresi yakınlarında bulunan ormanlık alanda çıkan yangın 12 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
Sabahın ilk ışıklarına kadar karadan çalışmalarına devam eden ekipler, alevleri kontrol altına almayı başardı. 100 hektardan fazla alanın zarar gördüğü yangında soğutma çalışmalarına hava ve karadan devam ediliyor.

İstanbul’da polis destekli gıda denetimi
İstanbul’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün yaptığı gece denetiminde şok görüntüler ortaya çıktı. Polis desteğinde 147 farklı işyerine 30 ekiple baskın yapan ekipler, gördükleri manzara karşısında şok oldu. Bir işyeri sahibi yerde sürünen ve çürüdüğü görülen etleri, çocuklarına bile yedirdiğini söyledi.
Öte yandan ekipler sağlıksız koşullarda üretim yapan işletmeler hakkında işlem yaptı.

Polis araçları çarpıştı: 5 yaralı
Küçükçekmece’de, "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir minibüsü kovalayan 2 polis aracı çarpıştı. Kazada 5 polis memuru yaralanırken, şüpheliler kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı polisler hastaneye kaldırılırken, araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi.


“Firavun’a katlanan Mısır, Mursi’ye mi katlanamadı”

Gümüşhane - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Mısır ulusunun desteğini verdiği, kendisi ‘bu beni yönetsin’ diye seçtiği kişi olan Mursi’nin yanında olduklarını ifade etti.
Bakan Yılmaz, muhalefetin Suriye konusunda ki tutumunu da eleştirdi.


Köpeğe çarpmamak için ağaca çarptı: 8 yaralı

Konya - Konya’da sabaha karşı umre yolcusu annesini uçağa yetiştirmek için yola çıkan sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca ağaca çarptı. Kazada umreye gidecek alan kadının bacağı kırılırken, 8 kişi yaralandı.
(İHA)