BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Erdoğan’dan muhalefete çağrı<br/><br/>Ankara - Başbakan Erdoğan, Memur-S...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Erdoğan’dan muhalefete çağrı

Ankara - Başbakan Erdoğan, Memur-Sen’in düzenlediği iftarda yaptığı konuşmada, yeni anayasa çalışmalarını değerlendirdi ve muhalefet partilerine çağrıda bulundu. Erdoğan, 48 tane mutabık kalınan madde var. Bunu çıkarın 68’e, 78’e. Çıkaramıyorsanız 48. 48’i gelin hemen Meclis’ten geçirelim. Olağanüstü olarak Meclis’i toplayalım, madem 48’inde mutabıkız. Hemen süratle, bu 48 maddeyi süratle 1 hafta içinde Meclis’ten çıkarırız. Ne kadar samimi olduğumuzu veya olduğunuzu onu da ispat edelim” dedi.



Darbe karşıtları ilk oruçlarını açtı

Kahire - Mısır’da askeri darbeye direnen Mursi taraftarları, Ramazan’ın ilk iftarını protesto gösterilerinin sürdüğü Adeviye Meydanı’nda yaptı. İftarın ardından askeri darbenin başarısız olması ve Muhammed Mursi’nin yeniden cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması için dua edildi.



F.Bahçe savunma verdi

Nyon - Şike iddialarıyla ilgili 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, UEFA Tahkim Kurulu’nda savunma verdi. Duruşmalı toplantı yaklaşık yedi saat sürdü. Bugün de Beşiktaş, savunmasını yapacak.



Köyleri çekirgeler bastı

Muğla - Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı yayla köylerini çekirgeler bastı. Ekili alanları istila eden çekirgeler, yeşil yapraklı ne kadar bitki varsa talan etti.

(İHA)