BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,74
ALTIN 2.395,34
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Batman’da feci kaza<br/><br/>Batman - Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Be...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Batman’da feci kaza

Batman - Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinde bir otomobil uçuruma yuvarlandı. Feci kazada 9 kişi hayatını kaybetti.



Gezi’ye 11 tutuklama

İzmir - İzmir’de gerçekleştirilen Gezi Parkı protestolarında ‘çevreye zarar verdikleri ve halkı kışkırttıkları’ gerekçesiyle gözaltına alınanlardan 11’i tutuklandı. 2 kişi ise savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.



Haniye: Erdoğan’ı karşılamaya hazırız

Gazze - Hamas Başbakanı İsmail Haniye, Gazze’nin, Başbakan Erdoğan’ı karşılamaya hazır olduğunu söyledi. Haniye, “Filistin dış politikası, Türk dış politikası ile aynı doğrultudadır. Türkiye, Filistin için örnek bir ülkedir. Başbakan Erdoğan her zaman Hamas ve El Fetih’in uzlaşma içinde olması gerektiğini söylüyor ve ziyareti bu soruna çözüm olabilir” ifadelerini kullandı.



Aziz Yıldırım’a tepki yürüyüşü

İstanbul - Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA’nın verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası nedeniyle yönetim ve başkan Aziz Yıldırım’ı istifaya çağırdı. "CAS’mayın istifa edin" yazılı pankartı taşıyan grup, Alex de Souza tezahüratları yaptı.

(İHA)