BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>VALİLER KARARNAMESİ ONAYLANDI<br/><br/>ANKARA- Cumhurbaşkanı Gül, valiler kara...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


VALİLER KARARNAMESİ ONAYLANDI

ANKARA- Cumhurbaşkanı Gül, valiler kararnamesini onayladı. 12 valinin görev yeri değişti, 6 vali merkeze alındı. İzmir Valisi Cahit Kıraç Diyarbakır’a, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ise İzmir’e atandı.



TBMM’DE ÇÖZÜM KOMİSYONU KURULDU
ANKARA - TBMM Genel Kurulu’nda çözüm sürecini takip edecek komisyonun kurulması kabul edildi.

CHP ve MHP’nin üye vermediği komisyonda AK Parti’den 10, BDP’den 1 milletvekili bulunacak.



ERDOĞAN: “İÇERİDEN VURULMASYADIK”

ANKARA - 6. İstanbul Moda Konferansı ödül töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, Marmaray’la ilgili önemli açıklamalar yaptı. (Bakın biz içeriden vurulmasaydık şu anda 4 yıl önce biz Marmaray’ı açacaktık ama bizi içeriden vurdular, Marmaray’ı bitiremedik. Ne zaman bitecek? 29 Ekim’de bitecek. 29 Ekim’de inşallah Marmaray’ı açacağız ve Londra’yı Pekin’e bağlayacağız)


FİNALİN ADI BELLİ OLDU

İSTANBUL - Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Eskişehirspor’u penaltı vuruşlarında 4-1 mağlup ederek finale yükseldi. Fenerbahçe’nin finaldeki rakibi Sivasspor’u 6-0 yenen Trabzonspor oldu. Kupa, 22 Mayıs’ta sahibini bulacak.



10 YILDIR ALIKONAN KADINLAR EVLERİNDE

WASHINGTON - ABD’de 10 yıl önce kaçırılan ve bu süre boyunca bir evde alıkonulan 3 kadından ikisi, ailelerine kavuştu. Diğer kadının hastanedeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

(İHA)