BIST 10.644
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.494,20
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>ÜNLÜ ŞARKICI İSTANBUL’DA<br/><br/>İSTANBUL - Ünlü pop şarkıcısı Justin B...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



ÜNLÜ ŞARKICI İSTANBUL’DA

İSTANBUL - Ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber, konser vermek üzere İstanbul’a geldi. Basın mensuplarına görüntü vermek istemeyen Bieber, korumalarının arasında pasaport kontrolü yaptırmadan kendisini bekleyen aracına bindi. Bieber’ın pasaport kontrolü aracında yapıldı.

Öte yandan şarkıcının hayranları, kalacağı otelin önüne akın etti.



“ORANTISIZ GÜÇ” İDDİASINA KARŞI ÇIKTI

ANKARA - Bakan Güler, 1 Mayıs kutlamalarında polisin orantısız güç kullandığı iddialarını kabul etmedi. Güler, “Bu eleştirileri yapanlar önce polise yapılan saldırıları soruştursunlar” dedi.

Bakan Güler, gözaltı sayısıyla ilgili de bilgi verdi.Güler, ’’İstanbul’da 72 kişi gözaltına alındı. Batman ve İzmir’de 2’şer kişi olmak üzere toplam 76 kişi gözaltına alınmış oldu’’ dedi.



IĞDIR’DA 2 ŞEHİT

IĞDIR - Iğdır’da bir jandarma karakolunda nöbet değişimi sırasında mayın patlaması meydana geldi. Patlamada yaralanan iki asker, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.



FİNALİN ADI BELLİ OLDU

İSTANBUL - UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, 4-0 kazandığı maçın rövanşında Barcelona’yı 3-0’la bir kez daha yendi ve adını finale yazdırdı.
25 Mayıs’ta İngiltere’de oynanacak final maçında iki Alman ekibi Borussia Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek.
(İHA)