BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Günün fotoğrafını Arınç ve Özkök verdi

Çok sayıda komutanın içeride olduğu bir günde Hilmi Özkök'ün, Arınç ile yaptığı keyifli sohbet Twitter'ı salladı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- 28 Şubat'ın en önemli isimlerinden emekli orgeneral Çevik Bir'in gözaltına alındığı sırada, Genelkurmay eski Başkanı Özkök, Başbakan Yardımcısı Arınç ile buluştu. 

Sanık komutanlar için ifade vermeye gitmediği için bazı kesimlerce eleştirilen Özkök'ün, böylesi bir günde Arınç ile poz vermesi günün fotoğrafına aday oldu.

İzmir'de yaşayan Özkök, Manisa'da bir okulun açılış törenine katıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile yan yana oturan Özkök, uzun süre sohbet etti. Zaman zaman güldüğü gözlenen ikilinin samimi görüntüleri objektiflere yansıdı. 

2002-2006 arası Genelkurmay'ın tepesinde yer aldı. Darbe oluşumlarına karşı duruşuyla bilindi. Özkök sonrası TSK'da yüzlerce komutan sanık sandalyesine oturdu. Kuvvet komutanları ve Genelkurmay eski başkanı dahi hapiste. Özellikle Balyoz davasında yargılanan sanık komutanların hedefi haline geldi.

İşte bu manzaraya bugün Manisa'dan çekilen bu görüntüler eklenince, Twitter'da yorumlar birbiri ardına eklendi. İşte onlardan bazıları:

"ÇİFTE KUMRULAR"

Arınç ve eski Genelkurmay Başkanı Özkök okul açtı - Çifte kumrular başbaşa, Allah muhabbetinizi artırsın

Kutlama yapmışlardır beraberce orduyu mahvettik diye: Arınç ile Özkök açılıştaydı 

"DOKUNULMAZ KOMUTAN"

Dokunulmaz komutan Arınç’la okul açtı

Emrinde tutuklanmayan asker kalmadı ama Hilmi Özkök Arınç'la okul açılışında.. Neye gülüyorlar bu kadar merak ettik