BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38

Güneş Aslan burcuna geçiyor

Yengeç burcunda ilerleyen Ay ailevi ve milli kavramları ön plana çıkarabilir. Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak.

Bugün 22 Temmuz Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay ailevi ve milli kavramları ön plana çıkarabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Hassas ve duyarlı enerjiler ruhsal ve sanatsal konulara ilgimizi arttırabilir. Ailemiz, yakınlarımız ve sevdiklerimize karşı daha duyarlı davranabilir, onlarla birlikte olabiliriz.

Su ve deniz kenarlarında bulunmak, açık havada ve doğada zaman geçirmek keyif verebilir. Hayvanlara ve ihtiyaç sahiplerine de merhamet edebilir, yardımcı olabiliriz.

Öğle saatlerinde itibaren Ay, Terazi Burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. Duygusal beklentilerimiz artarken, abartılı davranışlarda bulunabiliriz. Harcamalarımızı ve iştahımızı kontrol etmemiz de zorlaşabilir.

Güneş bugün Aslan burcuna geçecek. Yaz mevsimini tam anlamıyla yaşayacağımız bir aylık dönemde yaşamın keyifli yönleri, eğlence, tatil, oyunlar, konfor, lüks, sanat, aşk, hobiler, çocuklar Güneş tarafından daha fazla aydınlatılıp yaşamımıza girebilir.