BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Günaydın sayın Baykal

Deniz Baykal'ın çarşaflı kadınları hatırlamasına Adalet Bakanı Şahin'den ilginç bir yorum geldi.

Abone ol Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çarşaflı kadınlara rozet takarak başlattığı açılımı "Günaydın" sözüyle değerlendirdi.

TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Mehmet Ali Şahin, terörle mücadelede oluşturulacak yeni birimle ilgili çalışmaların ne aşamada olduğunun sorulması üzerine, "Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'nda son olarak değerlendirmeye hazır hale geldiğini söyleyebilirim ama, orada görüşülüp netleştirmeden, ayırca Bakanlar Kurulu'nda bir değerlendirme yapılmadan şu anda bir açıklama yapmak doğru olmaz" diye konuştu.

CHP'nin çarşaflı kadınlara rozet takmasıyla yaptığı açılımla ilgili görüşünün sorulması üzerine Bakan Şahin, "Günaydın arkadaşlar, hepnize günaydın diyorum." dedi. Gazetecilerin "Bize mi günaydın diyorsunuz, CHP'nin açılımına mı?" diye sorması üzerine Bakan Şahin, "Sabahleyin günaydın denir arkadaşlar. Bu soru üzerine de günaydın denebilir. Siz arif insanlarsınız. Ne demek istediğimi anlarsınız." dedi.

Milletvekillerinin terörist başı Abdullah Öcalan'ın bulunduğu İmralı'ya gidişiyle ilgili kedisine bir başvuru gelip gelmediğinin sorulması üzerine Bakan Şahin, "Bana hiçbir başvuru olmadı. 'Başvuru olursa değerlendiririz' demiştim. O cümleyi tekrar ediyorum." şeklinde konuştu.