BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
HABER /  GÜNCEL

Gülümse Yeter 18. yeni bölüm fragmanı

Salı akşamları Show TV'de yayınlanan Gülümse Yeter 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Ekranların sevilen dizisi Gülümse Yeter 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter son bölümünde, Cem'in beklenmeyen hareketine karşı Sarp Yasemin ile olan ilişkilerini inkar edince, Yasemin düştüğü bu durumu toparlamak istedi ve Cem'le birlikte olduklarını söyledi. Peki Gülümse Yeter yeni bölümde neler yaşanacak? Gülümse Yeter 18. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

GÜLÜMSE YETER 18. BÖLÜM FRAGMANI

MF yapım imzalı Gülümse Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin rol aldığı Gülümse Yeter'in 18. bölümü ile 22 Kasım Salı saat 20:00'da Show Tv'de.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin ve Sarp’ın birbirleriyle yüzleşmek zorunda kaldıkları “Gülümse Yeter”de iki aile, evi terk eden Hasan Efendi’yi bulmak için adeta seferberlik ilan etti.

Hasan Efendi'nin evi terk etmesiyle iki aile bir araya gelip onu aramaya başlarlar. Ayten ve Ahmet, Hasan Efendi'yi ararken Lütfü ve Nermin çifti hafiyelik oyunu oynarlar. Arama çalışmalarına Neriman ve Tevfik'in de katılmasıyla olaylar daha da büyür. Aramalar sırasında Neriman her zamanki kıvrak zekasıyla kimsenin fark etmediği bir detay yakalar. Hasan Efendi'yi arayan Sarp ve Yasemin bu karmaşanın içinde birbirleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Yasemin, Sarp'ın aşkına inanmak isterken Sarp ise kendi duyguları ve Cem'in varlığı arasında sıkışıp kalır. Ne yapsa aşkına Yasemin’i inandıramayan Sarp, sonunda yapacağı teklifle Yasemin’in kafasındaki bütün şüpheleri silip atar. Evde ve tamirhanede çıkan sorunlarla uğraşmaya çalışan iki aile, Hasan Efendi'nin yokluğunda değerini daha çok anlar...

Ailesine ait her şeyi geri veren Cem, Yasemin'in dünyasına alışmaya çalışırken, Yasemin de Sarp'ı Cem’le kıskandırmaya çalışır. Gül'ün Sarp ile birlikte olduğunu sanan Kemal ise artık daha mesafeli davranarak kendini Gül’den uzaklaştırmaya başlar..

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ OYUNCULARI