BIST 10.095
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.410,21
HABER /  GÜNCEL

Gülerce'den ürküten Gülen profili!

Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'in kullandığı ilaçlar nedeniyle halüsinasyonlar gördüğünü söyledi. Gülen'in kendisini mehdi sandığını söyleyen Gülerce, Yazıcıoğlu suikastinde de bu örgütün yapmış olabileceğini ifade etti.

Abone ol

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'in cinleri vasıtasıyla bazı işleri hallettiğini düşündüğünü bunu da en yakınındaki bir isimden duyduğunu söyledi. Gülen'in iki yüzlü olduğunu ve Turgut Özal'dan nefret ettiğini ifade eden Gülerce, Muhsin Yazıcıoğlu suikastinde de bu örgütün parmağı olduğunu söylerken örgüt içi evlilikleri anlattı.

Hüseyin Gülerce, CNN Türk'te konuştu. Uludere olayı, Hrant Dink cinayeti ve Muhsin Yazıcıoğlu suikastinde FETÖ'nün parmağı olduğunu söyleyen Gülerce, 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı isminin Fethullah Gülen olduğunu söyledi.

Gülen'in Işık evlerinde öğrencileri hipnozla kandırdığını, mehdi olduğuna inandığını ve kullandığı ilaçlar nedeniyle halüsinasyonlar gördüğünü söyleyen Gülerce şöyle konuştu:

"Uludere olayını Erdoğan'ın Kürt düşmanı olarak gösterilmesi için bunlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. Çok önemli emareleri var. 15 Temmuz sonrasında gözaltına alınan ve ordudan atılan çok önemli generaller var. Bunların PKK ile mücadele ettiğini mi düşünüyorsunuz? Yoksa bunlar Erdoğan'ı zora sormak için mi orada duruyorlar. Bunlar ortaya çıkacak.

"YAZICIOĞLU SUİKASTİNDE İZLERİ VAR"

Muhsin Yazıcıoğlu suikastinin aydınlatılabileceğini düşünüyorum. Oraya gelen kırım ekibinin toplu tayin yaptığı ve o tarihten sonra banka hesaplarının kabardığı düşünülürse bunun olmuş olabileceğini düşünüyorum. Bunlar aydınlatılabilecek bu süreçten sonra. Buna inanıyorum.

"EN BARİZ KARAKTERİ İKİ YÜZLÜLÜKTÜR"

Fethullah Gülen'in en bariz karakteri iki yüzlülüktür. Rahmetli Özal'ı hiç sevmemiştir. Sızıntı dergisinde sırf bazı polislerin atanmadığı için çok ağır bir kalem yazı aldı. Ecevit'in ise naifliği ve nezaketinden yararlandı bu şahıs. Ona şiirden, edebiyattan girdi.

"ABD İSTİHBARATI YETİŞTİRİYOR"

Bir emekli vaizin bu kadar manevrası olamaz. Profesyonellerden yardım alması gerekiyor. 15 yıldır ABD'de bulunduğu için oranın istihbarat birimlerinden destek aldığını düşünüyorum.

"CİNLERİ VAR BEN DE DUYDUM"

Benim duyduğum bazı şeyleri Melik Gökçek'in de duyduğunu düşünüyorum. Latif Erdoğan'dan duymuştum. Gülen'in cinleri var ve bazı şeyleri bunları yaptığını düşünüyorum. Milletimiz sayesinde, darbe girişimine karşı gösterilen bu tepki Çanakkale'deki ruhtur bu."