BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gülen Türkiye'ye dönecek iddiası!

Amerika'da bulunan Fethullah Gülen'in bu yıl sonuna kadar Türkiye'ye döneceği iddia edildi.

Abone ol
Amerika'da bulunan Fethullah Gülen, Türkiye'ye mi dönüyor! İddialara göre Hocaefendi, bu yıl sonuna kadar Türkiye'ye geri dönecek. Fethullah Gülen için PensiIvanya'daki çiftliğin bir benzeri Maltepe'de inşa ediliyor. 

Milat gazetesi yazarı İsa Tatlıcan, Fethullah Gülen'in yılbaşına kadar Türkiye'ye döneceğini, hatta Gülen için İstanbul Maltepe'de bir çiftlik inşaa edildiğini öne sürdü.
 
İşte Milat gazetesi yazarı İsa Tatlıcan 'ın bugünkü yazısındaki o satırlar: 

...Türkçe Olimpiyatları'nı küçümsemeye çalışır, ardında başka amaçlar arama gayreti içine girersek, hizmetin binlerce samimi munsubuna ve 15 yıldır, doğduğu topraklardan binlerce kilometre uzakta yaşayan Hocaefendi'ye haksızlık etmiş oluruz. 

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNECEK İDDİASI

Fethullah Gülen Hocaefendi dedim de aklıma geldi. Bu günlerde hizmetten arkadaşlarda güzel bir heyecan var. Hocaefendi'nin yılbaşına kadar Türkiye'ye geleceği söyleniyor. 

"ÇİFTLİK İNŞA EDİLİYOR!"

PensiIvanya'da öğrenci yetiştirmekle meşgul Hocaefendi'nin ABD'de yaşadığı çiftlik evinin bir benzeri İstanbul Maltepe'de kuruluyor. Anlayacağınız bu kez durum ciddi. Umarım Hocaefendi'nin dönüş haberi bu kez doğru çıkar. Hem "ABD'de esir hayatı yaşıyor" söylentilerinin önüne geçilir hem de "başsız kalan cemaat kontrolden mi çıkıyor" korkusu bertaraf edilmiş olur. 
 
Kimbilir, belki 25 yıl sonra bir kez daha Hocaefendi'yi Sultanahmed Camii'nde dinleme imkanı bulurum.