BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Gül Sarıyer’de, Erdoğan Subayevleri’nde

İstanbul’da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma namazını Sarıyer’de kıldı. Ankara’da bulunan Başbakan Erdoğan ise Subayevleri’ndeki Aksa...

Abone ol

İstanbul’da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma namazını Sarıyer’de kıldı. Ankara’da bulunan Başbakan Erdoğan ise Subayevleri’ndeki Aksa Camii’ni tercih etti.
Cumhurbaşkanı Gül, Tarabya Köşkü’nden çıkarak Sarıyer’de bulunan Kalenderüstü Camii’ne geldi. Gül’ün gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı Gül, cuma namazının ardından cami önünde bekleyen küçük çocukları sevdi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Gül, camiden ayrılarak Tarabya Köşkü’ne geçti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Subayevleri’nde bulunan Aksa Camii’nde kıldı.
Konutunda öğle saatlerine kadar dinlenen Başbakan Erdoğan, cuma namazı için evinin yakınında bulunan Aksa Camii’ne geldi. Burada cuma namazını kılan Başbakan Erdoğan’a vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi. Başbakan Erdoğan, namaz sonrasında vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet etti. Başbakan Erdoğan’ın korumaları da bu sırada çocuklara oyuncak dağıttı. Başbakan Erdoğan, daha sonra Başbakanlık Resmi Konutu’na geçmek üzere camiden ayrıldı.
(İHA)