BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Guiza taraftara saç baş yoldurdu

Güiza, dün gece Lille'de kaçırdığı gollerle saç baş yoldururken, onu 93 dakika sahada tutan Daum da tepki çekti!..

Abone ol

Avrupa Ligi 2. turunda Lille deplasmanında 2-1 yenilmesine rağmen rövanş için avantajlı bir skor elde eden Fenerbahçe, aslında rahat kazanacağı maçı resmen rakibine hediye etti.

Bunda başrol ise geçen sezondan beri kaçırdığı gollerle taraftarların tepkisini alan Güiza'da idi. İspanyol futbolcu dün öyle goller kaçırdı ki, F.Bahçe rövanşta turu geçemezse,sorumlusu olarak gösterilecek isim olmayı tek başına hak etti. Önce ilk yarıda Alex'in rakip defanstan söküp aldığı ve kendisine verdiği topu kaleye vurmak yerine tekrar Brezilyalı'ya vermeye çalışan İspanyol futbolcu, F.Bahçe'nin 2-1 öne geçmesini resmen engelledi. İkinci yarıda ise ceza yayı üzerinde yine Alex'in pasında rakip ile 1'e 1 kalan Güiza topa basıp düşerek, bütün stadı kendine güldürdü. Ve 3. pozisyon. Alex defansın arkasına nefis bir top attı ve Güiza kaleci ile karşı karşıya kaldı ama topa o kadar kötü vurdu ki, kaleci kurtarmakta zorlanmadı.

SEMİH'İ UNUTTU!

Güiza ayağına aldığı her topu kaybederken, takımının hücuma çıkmasını da önleyen isimdi. Onu, 90+3 dakika sahada tutan teknik direktör Daum da eleştiri oklarının hedefi oldu. Hele kulübede Semih Şentürk gibi bir golcü dururken, takım arkadaşlarının sadece çaresiz kaldıklarında pas attığı Güiza'nın forma giymesi sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.